De LED Strip 230 Volt (2700 Kelvin) kan direct op het netstroom worden aangesloten, zonder transformator. De LED strip 230V is uitermate geschikt voor lange afstanden, maar kan ook prima voor korte stukken worden gebruikt. De strip is namelijk om de 10 cm in te korten. De strip is zowel binnen als buiten toepasbaar met een IP-waarde van IP65.

Deze LED strip is praktisch overal toepasbaar aangezien de strip om de 10 centimeter is in te korten en door de hoge flexibiliteit past de strip zich aan bijna elk oppervlak aan. Daarnaast heeft de 230V LED strip een hoge beschermingsgraad van IP65 zodat deze zowel binnenshuis als buitenshuis is te plaatsen.

De LED strip is zelfregulerend en heeft daarom geen gelijkrichter (van AC naar DC) nodig zoals onze andere 230V LED strip dat wel behoeft. Het verbruik is slechts 8 Watt/meter en de lichtsterkte bedraagt maar liefst 780 Lumen/meter.

Installatie van de LED strip is zeer eenvoudig, solderen is door de handige snelkoppelingen niet nodig. De LED strip 230V heeft een handige plakstrip op de achterzijde, net zoals de 12V en 24V strips dat ook hebben. In combinatie met de bijpassende bevestigingsclips is de strip extra stevig te monteren. Voor een stijlvolle verwerking past de strip ook prima in de meest gangbare LED strip profielen.

De strip is uitermate geschikt als decoratieve verlichting van gevels, plafonds, kasten, etalages, overkappingen, veranda’s. Wij raden aan niet meer dan 40 meter op één voeding aan te sluiten aangezien er dan spanningsdalingen kunnen optreden en de strip niet overal dezelfde lichtsterkte geeft.

Voor buitengebruik adviseren om de verbindingen, zowel de voedingskabel als de einddop, te fixeren met een (lijmhoudende) krimpkous.

LET OP BIJ BESTELLEN: HET AANTAL STAAT VOOR HET AANTAL METER LED STRIP.

OM EEN WERKENDE STRIP GELEVERD TE KRIJGEN DIENEN VOEDINGSKABEL(S) EN EINDDOP(PEN) APART MEE BESTELT TE WORDEN!

Productspecificaties
Afmetingen H5 x B10 x L1000 mm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LED Strip 230V - Warm wit - 2700K - Inkortbaar per 10 cm - IP65

  • Merken QUALEDY
  • Model: MP340021
  • Beschikbaarheid: 56
  • 14,99

  • Excl. BTW: 12,39

Tags: led, strip, 230v, warm wit, 10cm

Tags: led, strip, 230v, warm wit, 10cm