Veilig betalen

U kunt bij LED Strip 230 Volt op één van de volgende manieren betalen:


Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wij rekenen geen extra kosten voor betalingen via iDEAL. (Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland).Capayable Gespreid is een unieke betaaldienst waarbij u de mogelijkheid heeft om bedragen tot € 3.000,- in drie gelijke termijnen te betalen zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. U betaalt direct de eerste termijn via iDEAL. Zodra de eerste termijn is betaald, wordt uw bestelling door ons verzonden. Zodra de volgende betaaltermijn is aangebroken ontvangt u automatisch een email met een betaallink.PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert in België, kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wij rekenen geen extra kosten voor betalingen via Mister Cash.Het betaalsysteem SOFORT Bankingis vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Zonder registratie en makkelijk te gebruiken. SOFORT Banking is al in meer dan 25.000 winkels en in 10 Europese landen bekend (waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België).


Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN-nummer NL13 INGB 0005 125 363 t.n.v. Kees Postma te Heerenveen onder vermelding van "LED Strip 230 Volt"en uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.


Onder rembours

Bij deze betaalmethode betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met een toeslag van € 18,50 rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. LET OP! U dient het bedrag met gepast geld te betalen aan de chauffeur. (Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland)